Het Zeeuwse Mosselkookboek
40 echte mosselrecepten
Zeg ken jij de mosselman? Vandaag verschijnt een nieuwe Bart van Olpen: Het Zeeuwse Mosselkookboek. Dit prachtige boek werd gisteren gepresenteerd tijdens een overheerlijke lanceringslunch in Café Caron in Amsterdam waarbij Alain Caron en Bart van Olphen samen een heerlijk mosselmenu op tafel toverden. Zelf aan de slag? Het boek is vanaf vandaag overal in de (online)boekhandel verkrijgbaar!
In Het Zeeuwse Mosselkookboek laat Bart van Olphen zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden deze zilte lekkernij uit Zeeland te bieden heeft. Het boek bevat 40 heerlijke mosselrecepten: van fingerfood tot salades en soepen, en van voor- en hoofdgerechten tot sandwiches en snacks. Daarnaast vind je informatie over de échte Zeeuwse mosselen, de do’s en don’ts, het bereiden van mosselen én de mosselvissers waar Bart mee samenwerkt. Het boek is de opvolger van het succesvolle Vis uit Blik. De prachtige fotografie is dit keer van David Loftus.
Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. Hij heeft veel succesvolle boeken over vis op zijn naam. Zijn YouTube-kanaal Bart’s Fish Tales maakt deel uit van Jamie Oliver’s FoodTube.
Het Zeeuwse Mosselkookboek | 40 echte mosselrecepten | Bart van Olphen | ISBN: 9789021567518 | € 17,50 | Verschijndatum: 31 oktober 2017 | Kosmos Uitgevers