‘Boordevol groenten’ van de familie Pollan
New York Times-bestseller verschijnt op 30 juni
‘Eet, niet teveel, vooral groenten’ – met deze uitspraak startte Michael Pollan (o.a. Een pleidooi voor echt eten) een internationale revolutie over hoe je het beste eet voor een optimale gezondheid. En meer en meer mensen zien de kracht van een voornamelijk plantaardig dieet. Maar hoe pak je dat nu aan, koken met veel groenten en nog lekker ook? Dat vind je in de New York Times-bestseller Boordevol groenten!
Boordevol groenten is een heerlijk en toegankelijk familiekookboek van de familie van Michael Pollan, zijn zussen en moeder. Het boek bevat maar liefst 101 recepten, waarin groenten de boventoon voeren. Voor ieder wat wils: vegans, vega’s, pesci’s en omni’s. Denk aan: Buffalo bloemkoolwings, Groene asperges met beurre noisette, Carpaccio van peer en een Zalmbowl met farro. Om samen van te genieten!
‘De Pollans hebben precies het goede idee over koken met groenten: dat zijn de echte sterren van het gerecht en de basis van elk menu. Door gerechten als Cavatappi met broccolini of crispy kimchi pannenkoeken trek ik een sprintje naar de keuken om het te gaan maken.’ – Yotam Ottolenghi
[divider color=”blue” type=”solid” width=”100%” height=”1px” float=”left”][/divider]
Boordevol groenten | 101 heerlijke recepten voor flexitariërs | Tracy, Dana, Lori & Corky Pollan | 9789021577524 | € 29,99 | 30 juni 2020 | Kosmos Uitgevers